Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.3g7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 300g365kcal63.8g0g12g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g200g50kcal8.4g8.4g0.2g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)140g490kcal22.4g89.6g3.6g8.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Ranskankerma Valio150g420kcal3.8g5.3g42g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3655g3565kcal246.2g219.2g188.2g21.8g
Valittu annoskoko1827g1783kcal123.1g109.6g94.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna914g891kcal61.6g54.8g47.1g5.5g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597