Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 400g182kcal2g32.8g0.8g16g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit50g65kcal1.5g1g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2956g922kcal17.4g149g20.2g38.2g
Valittu annoskoko1478g461kcal8.7g74.5g10.1g19.1g
Annoskoko puolitettuna739g230kcal4.4g37.3g5.1g9.6g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643