Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 750g1555kcal121.5g0g120g0g
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g3426kcal261g51g243g31.6g
Valittu annoskoko1500g1713kcal130.5g25.5g121.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna750g857kcal65.3g12.8g60.8g7.9g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914