Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 1250g2591kcal202.5g0g200g0g
Kaali, valkokaali1250g264kcal15g42.5g2.5g26.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5710kcal435g85g405g52.6g
Valittu annoskoko2500g2855kcal217.5g42.5g202.5g26.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1428kcal108.8g21.3g101.3g13.2g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914