Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 1500g3110kcal243g0g240g0g
Kaali, valkokaali1500g317kcal18g51g3g31.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g6852kcal522g102g486g63g
Valittu annoskoko3000g3426kcal261g51g243g31.5g
Annoskoko puolitettuna1500g1713kcal130.5g25.5g121.5g15.8g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914