Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 1750g3628kcal283.5g0g280g0g
Kaali, valkokaali1750g369kcal21g59.5g3.5g36.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g7994kcal609g119g567g73.6g
Valittu annoskoko3500g3997kcal304.5g59.5g283.5g36.8g
Annoskoko puolitettuna1750g1999kcal152.3g29.8g141.8g18.4g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914