Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 250g518kcal40.5g0g40g0g
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1142kcal87g17g81g10.6g
Valittu annoskoko500g571kcal43.5g8.5g40.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna250g286kcal21.8g4.3g20.3g2.7g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914