Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali835g176kcal10g28.4g1.7g17.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g315g88kcal1.9g18.7g0.6g7.9g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)400g960kcal70g0g80g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit250g325kcal7.5g5g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g3099kcal178.8g104.2g229.6g50.8g
Valittu annoskoko1800g1549kcal89.4g52.1g114.8g25.4g
Annoskoko puolitettuna900g775kcal44.7g26.1g57.4g12.7g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996