Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g100g439kcal3.7g2.6g46g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1425g2687kcal8.6g436.2g92g0.4g
Valittu annoskoko713g1344kcal4.3g218.1g46g0.2g
Annoskoko puolitettuna356g672kcal2.2g109.1g23g0.1g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319113