Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 55g180kcal5.6g36.5g0.6g1.8g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g60g63kcal11.4g0.3g1.8g0g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g63g50kcal0.9g4.2g3.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl100g30kcal4.6g1.9g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g799kcal52.2g87.2g25g7g
Valittu annoskoko315g400kcal26.1g43.6g12.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna158g200kcal13.1g21.8g6.3g1.8g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180