Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 230g186kcal3.6g38.6g0.1g6.9g
Porkkana 90g30kcal0.6g5g0.2g2.3g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g89g71kcal4.5g12.5g0.9g0g
Basilika, tuore3.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)31g18kcal0.3g1.4g1.2g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g36g56kcal2.9g1.6g4.1g0.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1964g724kcal24g118.6g13g19g
Valittu annoskoko982g362kcal12g59.3g6.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna491g181kcal6g29.7g3.3g4.8g
Arvot/100g100g37kcal1.2g6g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193