Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto
Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.
Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.
Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.
Keitä pasta kypsäksi.
Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.
Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.
Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa
Eevalii60