Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g350g497kcal105g0g7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit30g39kcal0.9g0.6g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 6g43kcal0g0g4.8g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g250g225kcal7.5g8.8g17.5g1.7g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g100g120kcal3.3g4.8g10g0g
Vihreä papu 200g64kcal3.9g8.1g0.4g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4852g2646kcal259.4g185.8g89.6g34.6g
Valittu annoskoko2426g1323kcal129.7g92.9g44.8g17.3g
Annoskoko puolitettuna1213g662kcal64.9g46.5g22.4g8.7g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319939