Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalapasta

Tarkista spagetin pakkauksesta veden määrä, lisää kanaliemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää spagetti, anna kiehua ohjeen mukaan kunnes halutun pehmeää.

Kaada tomaattimurska ja tonnikala pannulle/kasariin ja lämmitä kunnes alkaa kuplia, sekoittele hetken kunnes kastike kauttaaltaan kuumaa (älä kiehuta!).

Lisää joukkoon juustoraastetta sopiva määrä.

Mausta basilikalla ja oreganolla.

Valuta spagetit, annostele kastike päälle, lisää päälle vielä juustoraastetta.

Koristele tuoreella basilikalla.

Disinte
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore30g12kcal0.9g1.5g0.2g1.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )30g270kcal0g0g30g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Emmental juustoraaste (Euroshopper), annos 100g50g180kcal14g0.1g14g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)400g120kcal4g16g1.6g0.8g
Tonnikala, Eldorado (paloja vedessä)185g215kcal47.2g0g1.5g0g
Spaghetti integrali (täysjyvä), Barilla125g421kcal16.9g84g2.5g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g2488kcal168.6g205.6g103.2g19g
Valittu annoskoko830g1244kcal84.3g102.8g51.6g9.5g
Annoskoko puolitettuna415g622kcal42.2g51.4g25.8g4.8g
Arvot/100g100g150kcal10.2g12.4g6.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32013