Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Pekoni, paistettu 170g876kcal27.9g0g86.2g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3262g2817kcal71.8g102.6g230.6g37.8g
Valittu annoskoko1631g1408kcal35.9g51.3g115.3g18.9g
Annoskoko puolitettuna816g704kcal18g25.7g57.7g9.5g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321708