Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2462g1568kcal104g170.6g46.6g14.2g
Valittu annoskoko1231g784kcal52g85.3g23.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna616g392kcal26g42.7g11.7g3.6g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322073