Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 167g127kcal3.1g25.8g0.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Paistijauheliha 10%67g113kcal13.3g0g6.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.7g10kcal0.3g0.7g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g522kcal34.4g56.8g15.6g4.8g
Valittu annoskoko410g261kcal17.2g28.4g7.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna205g131kcal8.6g14.2g3.9g1.2g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322073