Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Naudanlihaherkkusienipata

Keitä 400-600 grammaa rasvatonta naudanlihaa kuutioina (keittoliha tai palapaisti tms.) pari tuntia.

Paista tilkassa oliiviöljyä kuutioitu keitetty naudanliha, yksi iso pilkottu sipuli ja parisataa grammaa pilkottuja herkkusieniä.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Lisää joukkoon iso ruokalusikallinen tomaattipyrettä, 100 grammaa tomaattimurskaa, teelusikallinen sinappia sekä pilkottu valkosipulinkynsi.

Kaada joukkoon 4 dl lihalientä tai vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää vielä puoli desilitraa punaviiniä.

Anna hautua kymmenen minuuttia.

Tarjoile lisäksi riisiä.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini13g8.8kcal0g0g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.3g3.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sinappi (Pirkka 480g)1g2.3kcal0g0.3g0.1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g25g8.8kcal0.3g1.6g0.1g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk6.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Herkkusieni, tuore Pirkka60g15kcal1.5g1.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Naudan rasvaton keittoliha150g150kcal28.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana758g439kcal61.6g11g6g1.2g
Valittu annoskoko379g219kcal30.8g5.5g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna190g110kcal15.4g2.8g1.5g0.3g
Arvot/100g100g58kcal8.1g1.5g0.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32231