Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Linssi, punainen, Go Green300g975kcal72g147g3g36g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3822g2790kcal156.2g356.6g67g82.4g
Valittu annoskoko1911g1395kcal78.1g178.3g33.5g41.2g
Annoskoko puolitettuna956g698kcal39.1g89.2g16.8g20.6g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442