Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g184g421kcal20.2g31.3g29.4g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g260g156kcal3.9g33.8g0.3g2.3g
Lanttu 72g21kcal0.7g3.3g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22g62kcal4.4g1.1g4.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g106g30kcal0.6g6.3g0.2g2.7g
Valio voi15g108kcal0.2g0.2g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3438g1627kcal61.6g157.8g93.2g14.6g
Valittu annoskoko1719g814kcal30.8g78.9g46.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna860g407kcal15.4g39.5g23.3g3.7g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484