Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Kananmuna kuorineen punnittu250g315kcal27.5g0.8g22.5g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g400g100kcal13.2g11.6g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)400g1400kcal51.2g278.8g7.6g12.8g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3700g5055kcal337g593.6g140.6g30.8g
Valittu annoskoko1850g2528kcal168.5g296.8g70.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna925g1264kcal84.3g148.4g35.2g7.7g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908