Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2000g577kcal20g92g6g36g
Vehnälese 30g68kcal4g4.6g1.3g11.3g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g680kcal4g6g70g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g5g20kcal0.1g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5750g3295kcal109g216.4g197.8g94.6g
Valittu annoskoko2875g1648kcal54.5g108.2g98.9g47.3g
Annoskoko puolitettuna1438g824kcal27.3g54.1g49.5g23.7g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060