Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kana-porkkana-tomaatti pannu

-Öljy ja sipuli kuutioina pannulle, sekoita
-Lisää hunaja ja kana, sekoita
-Lisää porkkana,
-Lisää tomaattimurska,
-Lisää ruokakerma ja mausteita oman maun mukaan, itse laitan pippuria, suolaa ja vähän currya

Sekoita raejuusto juuri ennen syömistä.

Maistuu kyllä uudelleen lämmitettynäkin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 732 grammaa

Riajp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Hunaja 13g43kcal0.1g10.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g390g164kcal6.2g33.5g0.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki400g320kcal52g8g8g0g
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Atria Broilerin paistisuikale, maustamaton300g510kcal54g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2926g2495kcal230.8g138.6g103g13.6g
Valittu annoskoko1463g1248kcal115.4g69.3g51.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna732g624kcal57.7g34.7g25.8g3.4g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.7g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323129