Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g28g36kcal1.3g6.2g0.7g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Keittojuures, Pirkka200g50kcal2g9g0.6g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g300g276kcal57g0g3g0g
Tomaattipyree, Pirkka70g57kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.7g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g180g119kcal27g0g1.3g0g
Ruohosipuli, tuore20g5.4kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4458g1744kcal196.8g199g14.6g16g
Valittu annoskoko2229g872kcal98.4g99.5g7.3g8g
Annoskoko puolitettuna1115g436kcal49.2g49.8g3.7g4g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514