Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g340g534kcal74.5g0g26.2g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g200g340kcal15.4g10.4g26g5.6g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g200g258kcal8.4g10.2g20g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g150g113kcal27g0.8g1.5g0g
Sitruuna kuorittu 30g12kcal0.2g0.7g0.3g0.8g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g450g1076kcal32.9g211.5g7.2g35.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g4670kcal317.6g467.4g162.6g83.4g
Valittu annoskoko1380g2335kcal158.8g233.7g81.3g41.7g
Annoskoko puolitettuna690g1168kcal79.4g116.9g40.7g20.9g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988