Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu
Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti
Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.
Lisää lohi paloina.
Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.
Lisää suolaa maun mukaan.
Myllystä mustapippuria.
Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.
Tarkista suola ja maku.
Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.
Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.
Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.
Hyvää on!
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa
Pikkutimppa