Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa
Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.
Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.
Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.
Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.
Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.
Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).
Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa
Eweliza