Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kananjauhelihakeitto

Reseptistä tulee noin 7 annosta.

Kuori ja pilko perunat(n.650g).

Kuulota pilkottua sipulia kattilassa(n.100g).

Lisää kattilaan vesi(1-1,2l) ,perunat ja kanaliemikuutio.

Anna kiehua n.15min.

Paista tällä välin kanan jauheliha(400g) ja lisää se 15min.

jälkeen kattilaan.

Lisää samalla myös keittojuurekset ja mausta grillimausteella ja kokonaisilla mustilla pippureilla.

Anna porista vielä hetki.

Samalla ohjeella voi tehdä myös jauheliha- tai nakkikeiton.

Philippa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi171g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemivalmiste euroshopper 1pala=11g1.6g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste29g7.4kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Peruna keitetty93g63kcal1.4g13.7g0.2g0.7g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g57g73kcal8.5g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g304kcal21.4g31.6g11.4g3.2g
Valittu annoskoko366g152kcal10.7g15.8g5.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna183g76kcal5.4g7.9g2.9g0.8g
Arvot/100g100g42kcal2.9g4.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32418