Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)437g289kcal52.5g17.5g1.3g0g
Kananmuna kuoreton350g500kcal42g0g35g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%157g393kcal22g17.3g8.8g77.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit157g630kcal63g25.2g31.5g23.6g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g4.4g0.4kcal0.1g0g0g3.7g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2254g3655kcal360.4g126.6g153.2g208.8g
Valittu annoskoko1127g1828kcal180.2g63.3g76.6g104.4g
Annoskoko puolitettuna564g914kcal90.1g31.7g38.3g52.2g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188