Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)500g330kcal60g20g1.5g0g
Kananmuna kuoreton400g572kcal48g0g40g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%180g450kcal25.2g19.8g10.1g88.2g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit180g720kcal72g28.8g36g27g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g5g0.5kcal0.1g0g0g4.3g
Ruokasuola jodioitu 14g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2578g4181kcal411.8g144.8g175.2g239.2g
Valittu annoskoko1289g2091kcal205.9g72.4g87.6g119.6g
Annoskoko puolitettuna645g1045kcal103g36.2g43.8g59.8g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188