Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)562g371kcal67.4g22.5g1.7g0g
Kananmuna kuoreton450g643kcal54g0g45g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%202g506kcal28.3g22.3g11.3g99.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit202g809kcal80.9g32.4g40.5g30.4g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g5.6g0.6kcal0.1g0g0g4.8g
Ruokasuola jodioitu 16g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g4700kcal462.8g162.8g197g268.8g
Valittu annoskoko1449g2350kcal231.4g81.4g98.5g134.4g
Annoskoko puolitettuna725g1175kcal115.7g40.7g49.3g67.2g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188