Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)63g41kcal7.5g2.5g0.2g0g
Kananmuna kuoreton50g71kcal6g0g5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%23g56kcal3.1g2.5g1.3g11g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit23g90kcal9g3.6g4.5g3.4g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g522kcal51.4g18.2g22g29.8g
Valittu annoskoko161g261kcal25.7g9.1g11g14.9g
Annoskoko puolitettuna81g131kcal12.9g4.6g5.5g7.5g
Arvot/100g100g162kcal16g5.7g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188