Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)125g82kcal15g5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton100g143kcal12g0g10g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%45g112kcal6.3g4.9g2.5g22g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit45g180kcal18g7.2g9g6.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g1.2g0.1kcal0g0g0g1.1g
Ruokasuola jodioitu 3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g1044kcal102.8g36g43.8g59.6g
Valittu annoskoko322g522kcal51.4g18g21.9g29.8g
Annoskoko puolitettuna161g261kcal25.7g9g11g14.9g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188