Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)312g206kcal37.5g12.5g0.9g0g
Kananmuna kuoreton250g357kcal30g0g25g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%112g281kcal15.7g12.4g6.3g55.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit112g450kcal45g18g22.5g16.9g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g3.1g0.3kcal0g0g0g2.7g
Ruokasuola jodioitu 8.7g0.2kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g2611kcal257.2g90.6g109.4g149.4g
Valittu annoskoko805g1306kcal128.6g45.3g54.7g74.7g
Annoskoko puolitettuna403g653kcal64.3g22.7g27.4g37.4g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188