Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)375g247kcal45g15g1.1g0g
Kananmuna kuoreton300g429kcal36g0g30g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%135g337kcal18.9g14.8g7.6g66.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit135g540kcal54g21.6g27g20.2g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g3.7g0.4kcal0.1g0g0g3.2g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g3133kcal309g108.4g131.4g179g
Valittu annoskoko966g1567kcal154.5g54.2g65.7g89.5g
Annoskoko puolitettuna483g783kcal77.3g27.1g32.9g44.8g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188