Tomaattinen lihapullakastike

Kuullota pilkottu sipuli ja valkosipuli kevyesti öljyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta maun mukaan (esim.

timjamia, basilikaa, pippuria jne.)

Anna hautua hiljaisella tulella n. 30 min. Lisää lopuksi lihapyörykät ja jatka hauduttamista n. 10 - 15 min.

Tarjoile riisin, perunan, pastan tai vihannesten kumppanina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1000g300kcal10g60g2g10g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Kivikylän Palvarin lihapyörykkä (Kivikylä), annos 10g700g1904kcal95.2g84.7g133g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl26g229kcal0g0g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g5061kcal220.6g306.2g331.4g24.6g
Valittu annoskoko1880g2530kcal110.3g153.1g165.7g12.3g
Annoskoko puolitettuna940g1265kcal55.2g76.6g82.9g6.2g
Arvot/100g100g135kcal5.9g8.1g8.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324344