Kaalipata

Ruskista jauheliha ja lisää sipuli.

Anna sipulien pehmetä.

Lisää kaali, vesi ja lihaliemikuutio.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 40 min. Lisää mausteita maun mukaan (aromisuola, meirami, valkosipuli yms).

Tarjoile sellaisenaan tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Monafiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.5g0.1g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 34g75kcal5.9g0g5.8g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1g9kcal0g0g1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g212kcal14g6.8g14g3.8g
Valittu annoskoko227g106kcal7g3.4g7g1.9g
Annoskoko puolitettuna114g53kcal3.5g1.7g3.5g1g
Arvot/100g100g47kcal3.1g1.5g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324375