Broileri-feta-pesto-pasta
Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.
Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.
Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!
Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.
Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.
Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).
Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.
Kaada neste pois fetasta.
Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Nauti.
Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.
Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa
Eater