Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet300g333kcal69g0g6g0g
Porkkana 220g72kcal1.4g12.2g0.4g5.6g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Maissi jyvät 165g237kcal4.6g42.2g4g6.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)390g156kcal6.6g32g0.4g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa20g20kcal2.2g0.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2384g1918kcal171.6g185g48.4g26.4g
Valittu annoskoko1192g959kcal85.8g92.5g24.2g13.2g
Annoskoko puolitettuna596g479kcal42.9g46.3g12.1g6.6g
Arvot/100g100g80kcal7.2g7.8g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324813