Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee600g720kcal126g15g35.4g0g
Paprika keltainen, annos 40g100g26kcal0.9g5.1g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Tomaatti, tuore270g55kcal1.6g10.3g0.8g3.8g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g35g67kcal0g15.8g0g0g
Soijakastike 35g21kcal1.8g3.3g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g35g6.3kcal0.1g0.3g0g0g
Maissitärkkelys 15g53kcal0.1g12.9g0.1g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g60g49kcal3.8g5g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2644g2158kcal275.2g167g76.6g17.4g
Valittu annoskoko1322g1079kcal137.6g83.5g38.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna661g540kcal68.8g41.8g19.2g4.4g
Arvot/100g100g82kcal10.4g6.3g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120