Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)800g200kcal8g44g0g11.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai5g18kcal0.6g3.6g0.1g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g6g10kcal1g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4758g1894kcal175g118.4g81g31.2g
Valittu annoskoko2379g947kcal87.5g59.2g40.5g15.6g
Annoskoko puolitettuna1190g474kcal43.8g29.6g20.3g7.8g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139