Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gulassi (Valio Reseptit)

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta, jotta se ehtii lämmetä ennen kypsennystä.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.

Halkaise suippopaprika, poista siemenet ja valkoiset siemenkalvot ja suikaloi paprika.

Kuutioi tomaatit.

Kuumenna voi valurautapadassa.

Lisää lihapalat ja ruskista.

Lisää joukkoon sipulit ja valkosipulin kynnet.

Paista 3 - 4 min, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Lisää joukkoon tomaattipyree, paprikajauhe, suippopaprikat ja tomaatit mehuineen.

Paista n. 5 min.
Lisää joukkoon vesi.

Mausta suolalla ja vasikan fondilla Anna muhia liedellä miedolla lämmöllä tai 170-asteisessa uunissa noin 40 min.
Lisää padan joukkoon smetana ja tuorejuusto.

Jatka kypsentämistä vielä n. 10 min. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Tarjoa paistettujen, kuminalla ja paprikajauheella maustettujen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti765g842kcal168.3g0.8g23g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka100g25kcal0.9g4.6g0.4g1.9g
Tomaatti 215g49kcal1.2g7.4g0.6g3g
Valkosipuli, tuore, silputtu15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g15g24kcal1.3g4.7g0g0.1g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla120g468kcal2.4g3g50.4g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola120g192kcal9.6g4.8g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g4173kcal374.6g68.6g278.4g15.2g
Valittu annoskoko1944g2087kcal187.3g34.3g139.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna972g1043kcal93.7g17.2g69.6g3.8g
Arvot/100g100g107kcal9.6g1.8g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325200