Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3.3g12kcal0.6g1.5g0.7g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g667g234kcal10.7g46g0.7g9.3g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 7.3g24kcal0.7g1g1.9g0.1g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g100g168kcal8.7g4g14g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g998kcal44.6g127.2g35.4g26.6g
Valittu annoskoko1236g499kcal22.3g63.6g17.7g13.3g
Annoskoko puolitettuna618g250kcal11.2g31.8g8.9g6.7g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219