Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Sipuli 46g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g4.2g15kcal0.7g1.8g0.9g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g834g292kcal13.3g57.5g0.8g11.7g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 9g30kcal0.8g1.3g2.4g0.1g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g125g210kcal10.9g5g17.5g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3090g1248kcal55.2g158.8g44g33.6g
Valittu annoskoko1545g624kcal27.6g79.4g22g16.8g
Annoskoko puolitettuna773g312kcal13.8g39.7g11g8.4g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219