Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 151g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g6.7g24kcal1.2g3g1.5g0.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1334g467kcal21.3g92g1.3g18.7g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 15g48kcal1.3g2.1g3.8g0.1g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g200g336kcal17.4g8g28g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g1997kcal88.4g254.4g70.6g53.4g
Valittu annoskoko2472g999kcal44.2g127.2g35.3g26.7g
Annoskoko puolitettuna1236g499kcal22.1g63.6g17.7g13.4g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219