Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 170g55kcal1.1g9.4g0.3g4.3g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.3g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g7.5g27kcal1.3g3.3g1.7g0.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1501g525kcal24g103.6g1.5g21g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 17g54kcal1.5g2.3g4.3g0.2g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g225g378kcal19.6g9g31.5g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5562g2247kcal99.6g286.2g79.6g60.2g
Valittu annoskoko2781g1124kcal49.8g143.1g39.8g30.1g
Annoskoko puolitettuna1391g562kcal24.9g71.6g19.9g15.1g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219