Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 19g6.2kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.8g3kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g167g58kcal2.7g11.5g0.2g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.8g6kcal0.2g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g25g42kcal2.2g1g3.5g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g250kcal11g31.6g8.8g6.6g
Valittu annoskoko309g125kcal5.5g15.8g4.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna155g63kcal2.8g7.9g2.2g1.7g
Arvot/100g100g41kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219