Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 188g62kcal1.2g10.5g0.4g4.8g
Sipuli 92g28kcal1.1g4.4g0.2g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.8g6.1kcal0.5g1g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g8.3g30kcal1.5g3.7g1.9g0.9g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1668g584kcal26.7g115.1g1.7g23.3g
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 18g60kcal1.7g2.6g4.8g0.2g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8.3g23kcal0.9g3.2g0.3g2.2g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g250g420kcal21.8g10g35g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6179g2496kcal111g318g88.8g67g
Valittu annoskoko3090g1248kcal55.5g159g44.4g33.5g
Annoskoko puolitettuna1545g624kcal27.8g79.5g22.2g16.8g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219