Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 226g74kcal1.4g12.6g0.5g5.8g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g10g35kcal1.8g4.4g2.2g1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2000g700kcal32g138g2g28g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 22g72kcal2g3.1g5.7g0.2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g300g504kcal26.1g12g42g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7412g2994kcal133g381g106g80g
Valittu annoskoko3706g1497kcal66.5g190.5g53g40g
Annoskoko puolitettuna1853g749kcal33.3g95.3g26.5g20g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219