Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.7g5.9kcal0.3g0.7g0.4g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g334g117kcal5.3g23g0.3g4.7g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 3.7g12kcal0.3g0.5g1g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g50g84kcal4.4g2g7g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g499kcal22g63.4g17.8g13.4g
Valittu annoskoko618g250kcal11g31.7g8.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna309g125kcal5.5g15.9g4.5g3.4g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219