Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 57g19kcal0.4g3.1g0.1g1.4g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.5g8.8kcal0.4g1.1g0.6g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g500g175kcal8g34.5g0.5g7g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 5.5g18kcal0.5g0.8g1.4g0.1g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g75g126kcal6.5g3g10.5g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1853g748kcal33g95.4g26.6g20.2g
Valittu annoskoko926g374kcal16.5g47.7g13.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna463g187kcal8.3g23.9g6.7g5.1g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219